Trouwauto huren Trouwauto's trouwvervoer trouwauto, trouwvervoer, bruidsauto, limousine, chauffeur, romantisch, oldtimer, vervoer, galavervoer, limousines oldtimer, oldtimer verhuur

CITROEN TRACTION AVANT (1951)

Onze verlengde roomwitte Franse auto is gebouwd in 1951. De kleur van het interieur is bordeauxrood met donkerpaars. Omdat de auto verlengd is heeft hij een ruime in- en uitstap waardoor hij uitermate geschikt is voor o.a. hoepelrokken. De roomwitte kleur maakt hem passend voor iedere trouwjurk.

 

 

Voor de verhuur hanteren wij een all-in tarief zodat u naderhand geen rekening meer ontvangt. De prijzen die wij hanteren zijn dus inclusief: brandstof (alle kilometers) en chauffeur. De auto wordt uitsluitend met chauffeur verhuurd.

Ook de versiering van de auto kunnen wij voor u verzorgen. Dit kan een bloemstuk en/of een lint zijn. Wij zorgen ervoor dat de auto er prachtig uit komt te zien.

De reistijd gaat in bij vertrek uit Hollandscheveld en eindigt bij terugkomst en wordt overgenomen van www.routenet.nl en vermeerderd met 50% omdat de reistijd van een oldtimer aanmerkelijk langer is dan van een moderne auto. Op deze manier kunt u zelf de reistijd berekenen.